031 217 293 info@nakit-m.si

Pozdravljeni na spletni trgovini z materialom za izdelovanje nakita!

Pisalo za perle, 25 ml, rdeča, 1 kos

Pisalo za perle, 25 ml, rdeča, 1 kos
Na zalogi 4 kos

Zaloga: Na zalogi

4,30 €

Podrobnosti

Podrobnosti

Pisalo za perle je izdelano na vodni osnovi in primerno za nanašanje: na tekstil, les, kamen, kovino ter steklo. S perlami lahko okrasimo čestitke,oblačila, čevlje ... Nanašanje: barva se nanaša direktno iz tube, velikost perle pa je odvisna od količine iztisnjene barve. Izgled perla dobi šele po nekaj sekundah, ko se barva razporedi. Priporočila: Preverite odpornost tekstila na vročino. Izdelek se suši 24 ur, samo na zraku. Fiksira se v ogreti pečici na 130°C, 10 minut. Po fiksiranju lahko perete obrnjeno, v vrečki za pranje občutljivega perila, na temperaturi do 40°C. Likajte obrnjeno.

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').

Želite prejemati obvestila o novostih, akcijskih ponudbah in postopkih izdelave?

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Mateja Vaupotič s.p. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Mateja Vaupotič s.p. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Mateja Vaupotič s.p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Mateja Vaupotič s.p. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Mateja Vaupotič s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: NAKIT M, Mateja Vaupotič s.p., Postružnikova ulica 1a, 9240 Ljutomer

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti