031 217 293 info@nakit-m.si

Pozdravljeni na spletni trgovini z materialom za izdelovanje nakita!

POŠILJANJE IN POŠTNINA

Izdelke Vam dostavim o preko dostavne službe GLS d.o.o. ali Pošte Slovenije, v najkrajšem možnem času, najpozneje v roku od 2 do 3 delovnih dni od prejema naročila (v primeru plačila po povzetju) oz. plačila predračuna (predračun se smatra za plačanega, ko je viden znesek predračuna na našem TRR).

Za naročene izdelke v vrednosti do 70,00 EUR stroške dostave po Sloveniji krije kupec, pri nakupu nad 70,00 EUR pa stroške dostave v celoti krijemo mi.

GLS kurir vas bo pred dostavo poklical na vašo navedeno telefonsko številko. Z njim se lahko dogovorite, da vam pošiljko pusti na vaši najbližji bencinski črpalki OMV, v trafikah »3 DVA« in Delo Prodaja, v trgovinah Big Bang in v večini poslovalnic Mercatorja (seznam poslovalnic si lahko pogledate tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop) ter jo prevzamete, ko boste utegnili. Kurirju lahko plačate tudi s plačilno kartico (če ste se odločilo za plačilo po povzetju), pri čemer boste nosili strošek provizije.

Strošek dostave blaga znotraj Slovenije z dostavno službo GLS ali Pošto Slovenije, znaša 4,99 EUR.

 

Želite prejemati obvestila o novostih, akcijskih ponudbah in postopkih izdelave?

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Mateja Vaupotič s.p. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Mateja Vaupotič s.p. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Mateja Vaupotič s.p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Mateja Vaupotič s.p. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Mateja Vaupotič s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: NAKIT M, Mateja Vaupotič s.p., Postružnikova ulica 1a, 9240 Ljutomer

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti